Het jaar zit er bijna op en we tellen stilletjes aan af naar 2023. Ook Jamai Loman is helemaal klaar voor het nieuwe jaar. Hij blikt in Party nog even terug op het voorbije jaar. Zo ook op de beslissingen die hij het afgelopen jaar heeft genomen.

“Ik ben wel blij met bepaalde beslissingen die ik heb gemaakt. Ik probeer mezelf te beschermen door niet op alles ‘ja’ te zeggen. 2020 was een rommelig jaar, druk, veel. Ik moest na corona heel erg wennen aan weer allemaal mensen om me heen”, geeft hij toe.

Maar of er nu vooral televisieplannen op de planning staan, of dat ook muziek weer een belangrijke rol gaat spelen in het leven Jamai, dat is nog niet helemaal duidelijk.

“Ik ben na mijn niertransplantatie veel televisie gaan doen. Ik vind dat hartstikke leuk. Ik krijg ook veel kansen bij RTL en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Met muziek ben ik niet actief bezig, maar toevallig had ik een maandje geleden iets van: het gaat wel weer kriebelen om iets te schrijven, iets te maken. Zeg dus nooit nooit.”

Wie sociale media openslaat leest over eender welke bekende ster wel negatieve commentaren. Alleen Jamai lijkt eraan te ontsnappen.

“Mijn ouders hebben altijd gezegd: als er mensen zijn die je leuk vinden, zijn er ook altijd mensen die je niet leuk vinden. Dat is altijd in balans. Ik kom met mijn kop op tv, dus dan weetje wel een beetje hoe dat werkt. Tot nu toe zijn mensen aardig. Maar mochten ze mij niet leuk vinden, dan kan ik daar zelf niets aan doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.