Heel wat meisjes van 20 jaar dromen ervan om eens de Ziggo Dome te staan. Ook Jada Borsato droomt daarvan, hoewel ze daar toch al heeft gestaan aan de zijde van haar papa Marco Borsato.

Maar Jada droomt ervan om daar ook als solo-artiest te mogen staan. Al droomt ze misschien toch iets meer van Ahoy.

“Ik zou daar graag staan zoals met De Vrienden Van Amstel. Ik zie dat ieder jaar weer voorbij komen en dat ziet er zo leuk uit, al die artiesten bij elkaar. Het is zo bijzonder, de tijd die ze met elkaar meemaken en hoe close je wordt daardoor. Als ik daar ooit bij mag staan, zou dat echt niet normaal tof zijn”, klinkt het in Weekend.

Met haar vader Marco heeft Jada natuurlijk al een heel mooi voorbeeld hoe het allemaal moet en kan lopen. Al probeert ze zich niet te veel te fixeren op haar vader. Dat zou alleen maar enorme druk met zich meebrengen.

“Natuurlijk, stiekem hoop je dat je ook zo succesvol wordt. Maar ik probeer mezelf juist los te koppelen van mijn vader, ik wil dat mensen mij zien als een persoon en niet alleen maar als de ‘dochter van’. Dat is natuurlijk altijd hoe je wordt gezien, en vervolgens ook van: laat maar eens zien wat jij kan. Dat probeer ik juist een beetje te vermijden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl