Met de storm van beschuldigingen en het schandaal rond Marco Borsato op de achtergrond, komt dochter Jada Borsato naar voren met iets helders en opbeurends te midden van de donkere dagen: haar gloednieuwe single. 

Jada, die op zorgvuldige wijze de vragen over haar vader en zijn situatie navigeert, laat zich niet tegenhouden door de familiecrisis en kiest ervoor om een nieuwe melodie van hoop en liefde in deze turbulente tijden te delen. “Ik ga binnenkort mijn eigen single releasen, dus dat is heel spannend en daar heb ik heel veel zin in. Het is een heel liefdevol liedje, klein en ik denk dat veel mensen zich in het verhaal kunnen herkennen,” deelt de jonge Borsato in Weekend enthousiast, waarmee ze een lichtpuntje biedt niet alleen voor haar familie, maar ook voor fans en volgers die met smart wachten op het nieuwe geluid van de volgende generatie Borsato. 

Terwijl de familie stevig in het oog van de media-storm staat, bereidt Jada zich voor op de release en schenkt zo niet alleen aan zichzelf, maar aan iedereen een moment van afleiding en vreugde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.