Er wordt voor gevreesd

De bekende Nederlander die de laatste tijd ongetwijfeld het meest imagoschade heeft geleden moet toch wel Matthijs van Nieuwkerk zijn geweest.

Collega’s omschreven hem als een tiran op de werkvloer en een erg onsympathieke collega. Toen dat nieuws naar buiten kwam trok Matthijs zich terug en liet nog maar weinig van zich horen.

Matthijs die altijd zo’n succesvolle programma’s maakte ging van de ene dag op de andere van top naar een complete flop.

Hoe het nu met Matthijs is, daar hebben veel mensen het raden naar. Hij houdt zich momenteel schuil in zijn boerderij in het oosten van Nederland.

Imagoschade hoeft niet altijd permanent te zijn, weet Story. Maar er wordt toch wel gevreesd voor de carrière van Matthijs. Die lijkt toch voorgoed voorbij te zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.