Henny Huisman: “Ik heb voor Michael Jackson gezongen”

Foto: Peter De Smedt / Showbizzsite.nl

De voorbije jaren heeft Henny Huisman leuke dingen mogen doen en mooie kansen gekregen. Er zijn ongetwijfeld veel hoogtepunten gepasseerd, maar er zal ook veel in een roes aan hem voorbij zijn gegaan. Bovendien herinnert de presentator zich ook lang niet meer alles

“Zo vertelde iemand me laatst dat John Denver ook nog in mijn show is geweest en dat hij samen had gezongen met de John Denver uit de ‘Soundmixshow’. Pas toen ik de beelden zag, kwam het terug”, zegt hij in Story.

Henny heeft veel grote sterren mogen ontmoeten zoals Madonna, Cher, Céline Dion enzovoort. Zo was Henny ook lang vergeten dat hij ooit voor Michael Jackson heeft mogen zingen.

“En dat met mijn stem. Wat moet hij gedacht hebben? Met terugwerkende kracht heb ik mij geschaamd. Maar het is echt gebeurd. Hij stond op het podium en ik zong er vlak naast. Ik zong en zijn reactie: hij begon mee te neuriën!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.