Heeft Monique Westenberg iemand anders?

Foto: Play4

Het ene moment lijken André Hazes en Monique nog te willen trouwen, het andere moment heeft Monique alweer een ander. Hoe het nu precies allemaal lijkt te zitten, daar heeft niemand nog een idee van.

Het lijkt ook al veel langer geleden, maar het is precies een jaar geleden dat André terug bij Monique Westenberg vertrok om een relatie met Sarah van Soelen te beginnen. Een jaar later is die relatie al eventjes voorbij en zijn de plooien tussen André en zijn ex Monique terug glad gestreken.

Wat er de afgelopen maanden ook leek te gebeuren, Monique en André bleven alles in teken stellen van hun zoon Dré Jr. Hij mocht niet de dupe worden van alles wat er met zijn vader en moeder aan het gebeuren was.

Monique en André doen er dan ook alles aan om het Dré Jr allemaal zo aangenaam mogelijk te maken. André gaat geregeld bij Monique op bezoek en blijft er ook logeren om zoveel mogelijk tijd te kunnen doorbrengen met zijn zoon.

Maar van een nieuwe relatie en trouwen is volgens de twee geen sprake. Monique zou de laatste maanden zelfs gespot zijn met een andere man, schrijft Weekend. Wat er van waar is en wat niet en of André ooit nog kans maakt bij Monique, dat blijft nog de vraag. Maar dit verhaal komt duidelijk nog niet meteen aan zijn einde toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByKS