Wie is toch de Elise Roodenburg, dat vragen heel wat Nederlanders zich af. Elise zou de nieuwe love interest zijn van presentator Humberto Tan en ze zouden al samen in Suriname zijn gespot.

Nochtans is Elise niet nieuw in het leven van Tan en kennen ze elkaar al een kleine zeven jaar. Elise verscheen al een keertje in ‘RTL Late Night’, toen gepresenteerd door Humberto. Daar was ze aanwezig naar aanleiding van haar documentaire ‘Favela Funk, schrijft Story.

Een tweetal jaar later was ze nog een keertje te gast bij Humberto om er te praten over de huidige staat van Brazilië en Rio de Janeiro. Nadien volgden nog ontmoetingen tijdens het radioprogramma van Humberto en ook tijdens één van zijn meest recente tv-programma’s was ze te gast.

Er valt dus moeilijk te ontkennen dat de twee geen hechte band hebben met elkaar en dat er geroddeld wordt, valt nu eenmaal niet te ontwijken.

Maar of Elise ook de reden van de breuk is tussen Humberto en Ineke, daar bestaat geen zekerheid over. Ineke heeft Tan al meermaals een misstap vergeven en zijn altijd blijven knokken voor hun relatie. Maar misschien wat dit gewoon de druppel teveel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.