Het is mooi weer, iedereen is goed gezind en dat komt omdat we ons in de leukste maanden van het jaar bevinden: de vakantiemaanden. Heel wat mensen gaan op reis en genieten van wat rust tussen het werk door.

Voor wie er geen vakantie op de planning staat, is voor K3. De bekende meidengroep beleeft een hele drukke zomer en een ook erg bijzondere zomer. Het is de eerste zomer samen met Julia, maar ook de eerste zomer waarbij één van de dames zwanger is.

Als Hanne kon kiezen naar waar ze op vakantie zou gaan, dan kiest ze resoluut voor Portugal als bestemming. “Dat was tot nu toe één van de mooiste reizen die ik heb gemaakt. Lissabon is echt een aanrader als citytrip en surflessen nemen aan de kust is daar heerlijk”, vertelt ze aan Party.

Maar ook de andere K3’tjes hebben een favoriete reisbestemming. Zo kiest Marthe het liefste voor Spanje. “Lekker warm, niet ver vliegen en je kunt er makkelijk voor een paar daagjes naartoe.”

Julia kiest een plek nog dichter bij huis. “Ik kies voor Texel. Tot nu toe heb ik daar de leukste vakantie van mijn leven beleefd. Je bent er altijd dicht bij de zee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.