Hanne over nieuw K3-nummer: “echt een heavy tekst”

ByKS

15 december 2021
Foto: VTM

Marthe onthult dat er één nummer op het nieuwe K3-album staat dat heel emotioneel zal klinken voor heel wat ouders. Het is meteen ook één van de lievelingsnummers van Marthe op ‘Waterval’.

Tijdens het liedje zullen er kindjes meezingen, en dat is voor het eerst bij Hanne, Marthe en hun nieuwe K3-collega Julia: “Dat gaat wel binnenkomen bij de volwassenen”, klinkt het bij Marthe in een interview met Showbizztv.

Doordat de kinderen zich tijdens het zingen richten tot de volwassenen, wordt het ook een erg betekenisvol liedje, voegt Hanne daaraan toe.

“De kinderen geven de boodschap mee dat ze alles aan kunnen. En die kracht voel je daar heel sterk in terug. En het is zo mooi dat dit komt van kinderen, omdat zij de generaties zijn die de problemen die we nu reeds kennen ook zullen moeten oplossen.”

“Een heavy tekst”, geeft Hanne toe bij Showbizztv. “Want het gaat over kinderen  die zich richten tot ministers die vergeten dat kinderen ook dromen hebben”. Maar de allerbelangrijkste boodschap van het nummer is dat er altijd liefde zal zijn, en dat liefde ook altijd de oplossing is. “Ongelooflijk mooi”, aldus Hanne Verbruggen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByKS