De eerste week als K3’tje was voor Julia Boschman erg bijzonder. Ze repeteerde de hele week voor de komende shows, ze zong een album in en ze leerde scenario’s uit haar hoofd. En dat allemaal zonder een eerste keertje echt als K3 samen te zijn.

Marthe werd in de week van de finale positief getest en moest dus nog eventjes wachten met het drietal te vervolledigen. Daardoor was het vooral Hanne die Julia de weg moest wijzen en haar moest inwijden als echt K3-meisje.

Dat de meisjes vaker met elkaar optrokken, dan met Marthe, kon op de nodige kritiek rekenen. Zo werd er gesproken van buitensluiten en kreeg Julia het hard te verduren. Maar Hanne neemt het voor haar op. “Mensen zien soms echt wat ze willen zien”, klinkt het in Nina.

Ook al lag Marthe gewoon met corona ziek in bed, ook daar hadden de mensen een mening over. “Dat mag hoor. Ik zeg ook niet dat mensen K3 moeten leuk vinden. Liefst wel, maar het is oké als dat niet zo is.”

Voor Hanne hoeft al die kritiek niet, en zeker niet van mensen die hen niet echt kennen. “Ik vind het jammer dat negatieve gevoelens zo vaak benoemd worden.  Ik ken ook mensen die ik niet leuk vind. Maar ik stuur die geen bericht om dat te zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.