Op 4 maart gaat de allereerste en nieuwste K3-show met Julia in première. De meisjes zullen heel vaak onder de baan zijn en hun gezonde eetgewoontes zullen ze af en toe aan de kant moeten schuiven.

“Ik kook thuis wel gezond. Maar als we onderweg zijn en een tankstation passeren, kan ik het niet laten om wat chips of een reep te kopen. In Nederland heb je gelukkig meer keuze uit gezonde repen met noten en havervlokken”, klinkt het bij Hanne in Nina.

Maar ook Marthe heeft haar ongezonde gewoontes, waaraan ze maar moeilijk kan weerstaan. “Ik pak in een tankstation altijd salami. In blokjes of van die sticks”, lacht ze.

Julia grijpt dan weer naar ander lekkers en zij kiest voor kaasstengels. “Als ik een oppepper nodig heb, neem ik zo’n mix met half koffie en half chocolademelk. Dat gaat er altijd wel in.”

Op 4 maart 2022 gaat de eerste show van start in Hasselt. En er zijn nog tickets beschikbaar. Wie wil gaan kijken kan terecht voor meer info op www.studio100.com.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.