Gordon: “De mooiste week uit mijn leven”

ByLisa Paulussen

5 juli 2024
Foto: VTM

De deelname van de Toppers aan het Eurovisiesongfestival was geen groot succes. De groep leek er ook niet van te hebben genoten, behalve Gordon dan. Dankzij hun deelname is een droom van hem uitgekomen.

Gordon schreef het deelnemende nummer ‘Shine’ zelf onder het pseudoniem Ger van de Westelaken. Maar ze moesten zich tevreden stellen met elf punten.

“Ik vond het jammer, maar ik accepteerde het wel. Het was echt fantastisch en ik was de enige die tegen zijn verlies kon”, zegt Gordon in Weekend.

Die deelname en een week in 2000 in Sydney bij de Olympische spelen zijn de hoogtepunten uit zijn carrière. Die zal hij niet snel meer vergeten.

“Ik trad op in het Holland Heineken House, dat was de mooiste week uit mijn leven. Ik kan bijna niet uitleggen waarom, maar dat was met Inge de Bruijn, Pieter van den Hoogenband, Dennis van der Geest en al dat soort mensen. Dat was een sensationele week, om nooit meer te vergeten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.