Ook dit jaar doopt Qmusic Goede Vrijdag om tot Foute Vrijdag met de hele dag de beste foute hits. Luisteraars kiezen steeds live in de Qmusic-app wat het volgende nummer wordt. Kortom: feest op de radio! Ook maken luisteraars de hele dag kans op kaarten voor de Foute Party, die na twee jaar afwezigheid weer terug is in de Brabanthallen, op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni. 

Lekker stuiteren op de muziek van Snollebollekes en Paul Elstak, dansen op de Vengaboys of meeblèren met ‘My Heart Will Go On’ van Céline Dion. Het mag allemaal op Foute Vrijdag. De glitterpakjes, aussies en confettikanonnen kunnen weer uit de kast gehaald worden.

Van 6.00 uur ’s ochtends tot 0.00 uur ’s avonds is het fout dat de klok slaat. Uiteraard met uitzondering van de wekelijkse Top 40, tussen 14.00 en 18.00 uur. 

Foute Party

Na twee jaar gedwongen afwezigheid verwelkomen de dj’s van Qmusic op 24 en 25 juni weer 40.000 bezoekers bij de Foute Party. De feestvierders worden daar toegezonden door onder anderen Atomic Kitten, Mart Hoogkamer en de Gebroeders Ko.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl