Sinds kort treedt Glennis Grace op bij ‘Dinnershow Grandeur’. Met de show bezorgen ze een groep mensen de avond van hun leven.

Een tijdje geleden kwam er een groep van 50 medewerkers van Jumbo naar de show kijken. En dus moest ook Glennis optreden voor die Jumbo-medewekers.

Het was een stressvolle avond voor Glennis, gezien haar niet zo positief verleden met de Jumbo. Maar gelukkig verliep alles goed.

Het was ook erg stresserend voor Glennis om terug op een podium te staan, want ook dat was al een tijdje geleden. Maar Marc Forno van ‘Dinnershow Grandeur’ was een grote steun voor de zangeres.

“Als Glennis binnenkomt, word ik meteen gebeld door de tourmanager. Ik sta dan bij de deur op haar te wachten en geef haar een hug als zij er is. Ik ben haar zelfs naar de kleedkamer, waar altijd snoepjes en fruit liggen. Ze heeft heel normale wensen. De eerste show vond ik haar wat gespannen, maar nu is ze heel relaxed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.