Het is ondertussen zo’n twee jaar geleden dat Glennis Grace een rel veroorzaakte in de Jumbo in haar buurt. Ze heeft ondertussen haar straf gekregen en werd veroordeeld tot een taakstraf van 200 uur.

Een tijdje geleden gaf Glennis zelfs een optreden voor een groep van 50 medewerkers van een Jumbo-filiaal. Dat werd allemaal georganiseerd door Marc Forno en Frank Wentink.

“We hebben positieve reacties gekregen op de ‘Dinnershow Grandeur’ die ik organiseer en die ik ook organiseerde voor de medewerkers van de Jumbo. Ik was eerst wel een beetje bang voor hun reactie. Ze hadden immers als geboekt voordat bekend was dat Glennis bij ons zou optreden”, zegt Marc Forno in Party.

Marc heeft contact opgenomen met de groep en gevraagd of het een probleem zou zijn dat Glennis zou optreden.

“Het was een andere Jumbo-vestiging, die gewoon een leuk avondje uit gingen met collega’s. Diep vanbinnen weet je nooit hoe mensen na een paar wijntjes reageren, maar ze waren aan het dansen. Het ging fantastisch, Glennis zong de sterren van de hemel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.