Glennis Grace biedt excuses aan: ‘had beter moeten weten’

Foto: DPG Media

Het was anderhalve maand stil op de sociale media van Glennis Grace, maar de zangeres heeft vrijdag die stilte doorbroken. Vond zij de tijd rijp om anderhalve maand na het incident in een Jumbo te reageren of werd zij getriggerd door de video van Lil Kleine die donderdag van zich liet horen.

“Hier zit ik dan. Allereerste wil ik mijn oprechte excuses aanbieden aan iedereen die hierbij betrokken bij is geraakt. De medewerkers van de Jumbo, de mensen met wie ik werk, alle mensen om mij heen die hierbij betrokken is geraakt: het spijt mij!” “Ik ben een artiest in hart en nieren, dat is iets dat ik al van mijn negen jaar doe. Mensen blij maken met mijn stem en mijn muziek en alles daarom heen. Dat is wie ik ben en ik wil positiviteit brengen met mijn muziek en vanuit mezelf. Hoewel zaken echt wel uit hun verband zijn getrokken, had ik beter moeten weten. Ik had beter moeten nadenken en tot tien moeten tellen in plaats van mij te laten leiden door mijn primitief moederinstinct. Mijn zoon kwam thuis met een bebloed gezicht en het eerste wat ik naar boven kwam was de leeuwin die ik voor mijn kind ben. Ik ben met mijn impulsief gedrag verhaal gaan halen”, zucht Glennis Grace duidelijk aangedaan door wat er gebeurd is.

“Het was niet goed, mijn gedrag op dat moment was niet goed. Ik had beter moeten weten. Daardoor ben ik wel met beide benen weer op de grond gezet. Ik heb me teruggetrokken met mijn kind, met de mensen om me heen. Ik heb wel gepraat, veel nagedacht over hoe ik dit anders had kunnen aanpakken. Dus ja…. wat ik hiervan geleerd heb is niet te handelen vanuit emotie en dat is ook wat ik mijn zoon wil meebrengen. Want ook met hem heb ik de nodige gesprekken en hou ik hem heel dichtbij mij, heel strak. Al moet ik net zoals elke moeder rekening houden met een puber van 15. Dit is ook de reden waarom ik nog niets van me had laten horen, omdat ik weet dat ik nu weet hoe ik kan reageren en dat dat vaak misschien iets te impulsief is. Dat heb ik nu in ieder geval geleerd en ja… dank jullie wel voor jullie geduld”, besluit Glennis Grace in de video.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen