Niet alleen in Vlaanderen zijn ‘De Verhulstjes’ erg populair. Ook in Nederland wordt er massaal naar de realityreeks rond Gert Verhulst en zijn gezin gekeken. Dankzij het programma hebben heel wat mensen een andere kijk op Gert en zijn gezin gekregen.

“Ik denk dat de mensen hebben ontdekt dat wij ook maar zijn wie wij zijn, en dat wij ook met dezelfde domme problemen geconfronteerd worden in ons leven als iedereen. En dat het belangrijkste in het leven een goede band is met je kinderen, met je vrouw, en dat dat losstaat van hoeveel geld je hebt, wie je bent of wat je doet”, klinkt het in Party.

Gert verklaart de populariteit van ‘De Verhulstjes’ door de herkenbaarheid die de reeks met zich meebrengt.

“Veel mensen herkennen zich in de situaties die wij meemaken en dat maakt het leuk voor de vele kijkers. Denk bijvoorbeeld aan het overlijden van een huisdier, of dat je als man op de tweede plaats komt na de hond. Ook dat herkennen heel veel mensen, denk ik”, lacht Gert.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.