Gert Verhulst: “Heb ik lang over Marie gedacht”

Foto: VTM

Op 16 april staat Gert Verhulst voor de allerlaatste keer samen Samson op het podium in Puurs en geeft hij definitief de fakkel door aan zich dochter Marie. Na meer dan 30 jaar komt er een einde aan het legendarische duo Samson & Gert en is Samson & Marie de enige correcte formatie.

Gert Verhulst is blij dat zijn dochter de traditie verder wil zetten. Nooit heeft Gert Verhulst zijn dochter in die richting geduwd, zij en haar broer Viktor mochten met hun leven doen waar zij zelf zin in hadden. “Viktor en ik kregen veel ruimte om te doen wat we wilden”, vertelt Marie in Story.

Gert zag het gebeuren vreesde dat zijn kinderen vroeg of laat wel eens zouden gaan rebelleren. “Ik heb lang gedacht dat haar puberjaren nog zouden komen. Maar ondertussen is ze 26, dus volgens mij zitten we goed”, lacht papa Gert Verhulst. “Ik heb me nooit bemoeid met haar keuzes of beslissingen. Marie wilde graag in de showbizz werken, ik heb haar nooit tegengehouden. Ook al is het een harde en zware wereld.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.