Dat is meer dan tien jaar geleden

Gert Verhulst wordt wel eens afgeschilderd als een serieuze vrouwenverslinder. Toch valt het uiteindelijk allemaal heel goed mee. Hij heeft eventjes samengewoond met Carine, een Frans vakantielief, nadien had hij zeventien jaar een relatie met Valérie, de moeder van zijn kinderen.

Na Valérie volgenden nog Karen Damen en Josje Huisman en toen was er Ellen Callebout, met wie hij nu ook al heel wat jaren samen is.

Toch verscheen Ellen al veel eerder ten tonele. Gert en zij hadden al enkele jaren een relatie toen hij toch plots verliefd werd op Josje Huisman. De liefde tussen Ellen en Gert bleek toch te sterk en Gert keerde terug naar Ellen.

Ellen wilde meer energie in hun relatie steken en stopte met het uitbaten van haar restaurant op de dijk van Blankenberge. En dat was een goede zet, want sindsdien blijft Gert een trouwe hond.

Hij wordt nog vaak herinnerd aan zijn misstap, en dat zou Gert graag anders zien. “Ik heb zoiets van: ‘mannekes, dat is meer dan tien jaar geleden. Om daar nu elke keer zo’n issue van te maken. Dat is één hobbeltje in ons hele parcours. Laten we dat nu eens eindelijk begraven”, citeert Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.