Gerard Joling is een gelukkig man, afgelopen week heeft de zanger en presentator het ziekenhuis mogen verlaten nadat hij met 40 graden koorts en een longontsteking in het ziekenhuis heeft gelegen.

“Het is best wel een drama geweest, drie weken lang ben ik ermee bezig geweest. Ik had het liever in de coronaperiode gekregen, maar je gunt het je grootste vijand niet”, reageert de zanger bij RTL Boulevard.

In totaal is Gerard Joling zes kilo kwijt en daar is hij niet rouwig om. De zanger hoopt aanstaande zaterdag weer te kunnen optreden.

Dit zijn zaken die ik vanavond en morgenavond kan ingeven. Maak jij een Franstalige versie? Er staat al iets in het Frans bij, dat is de tekst die ik van het Koninklijk Paleis kreeg. Bij de Vlaamse versie is er mogelijk wat toegevoegd. Deze royaltyberichten graag in een aparte mail doorsturen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.