De Bauers is na jaren afwezigheid opnieuw een schot in de roos, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Weekend. Wekelijks zitten zo’n anderhalf miljoen Nederlanders voor de buis om de avonturen van Frans en zijn gezin gezellig mee te volgen.

“Ik ben daar heel dankbaar voor”, gaat de zanger van start. “Eigenlijk voor alles wat er in mijn carrière is gebeurd. Dat is gewoon zo. Ik heb toch menige droom mogen vervullen en zelfs overtroffen. Laten we eerlijk zijn, als je alleen al kijkt naar wat ik in Ahoy en internationaal heb mogen doen, is dat geweldig.”

Ook in zijn persoonlijk leven gaat het Frans klaarblijkelijk voor de wind. “De kinderen zijn enorm goed bezig, waar ik ook erg trots op ben. Dan is mijn leven op mijn vijftigste toch wel geslaagd.”

Stilzitten wil de zanger echter nog lang niet. Ik wil nog wel met een aantal shows heel mooie dingen doen. Toch proberen nog iets bijzonders achter te laten”, zo klinkt het.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.