Frans Bauer Jr.: “Wij zijn spontaner daarin”

Foto: Showbizzsite.nl

Normaal staat Frans Bauer Sr altijd in de spotlights, maar soms mag ook Frans Bauer Jr. even alle aandacht opstrijken. Hij is net zo goed een ster als zijn vader in de realityreeks ‘De Bauers: 20 jaar later’ en heel wat meisjes zullen ongetwijfeld kijken voor hem.

Zo zijn hij en zijn broer Christiaan niet alleen erg knap, ze zijn ook nog eens ongelooflijk grappig. Ze zijn net iets meer aanwezig dan hun broers Lucas en Jan.

“Wij zeggen sneller iets, we zijn wat spontaner daarin. Ik denk dat we daarom iets grappiger zijn. Ik vind het altijd wel leuk om te horen als mensen dat zeggen”, zegt hij in Weekend.

Toen de serie begon had Frans zo’n 8000 volgers op Instagram. Dat aantal is ondertussen gestegen naar 26.000 euro.

“Maar in het echt heb ik er niet veel erg in. Ja, een enkele keer als iemand met me op de foto wil of er iets van zegt, maar verder eigenlijk niks.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.