Vorige week mocht Frank van Etten nog speciaal voor Gert Verhulst optreden, deze week komt de zanger met minder leuk nieuws: hij gaat zijn carrière op een lager pitje zetten. Wat is er aan de hand, Frank?

“Even niks lekker in mijn vel , het leven brengt van alles met zich mee en soms zijn de deksels op je neus eventjes teveel geweest achter mekaar waardoor je dan toch even anders gaat denken en doen en vooral alles weer even een plekje moet geven en wat is dan echt belangrijk ?”, vraagt de zanger zich af.

We begrijpen Frank wel, je vecht om veel te bereiken maar het lukt niet altijd zoals je wil of je moet een zoveelste tegenslag incasseren. Het dan even rustig aan doen, daar is niets mis mee.

“Mijn carrière zet ik voort, maar op een laag pitje en ga eerst de komende maanden aan mezelf werken om weer de volle 100% focus en vooral plezier terug te krijgen in het zingen / het schrijven en in alles muzikaal gezien want dat ben ik al een tijdje kwijt”, geeft Frank toe.

De fans hoeven niet meteen te wanhopen, Frank blijft écht nog wel zingen en optreden. “De optredens zullen doorgaan maar even op mijn eigen tempo en een maximum per week de komende tijd even geen druk meer of jagen omdat het moeten er altijd was”, gaat Frank van Etten verder.

“Het is even een moment van rust nodig hebben om weer nieuwe stappen te kunnen zetten en weer positief in alles te kunnen gaan staan. Iedereen heeft dat wel eens toch ?”, besluit Frank van Etten.

Nou en of Frank. Een rustige periode in het leven kan enorm goed doen. Luister naar jouw lichaam en hart en doe alleen de dingen die je écht graag doet. Je leeft maar één keer!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.