Frederik Brom is al 20 jaar samen met Nienke Römer. Ze zijn een prachtig showbizzkoppel, maar vooral ook familie van acteur Thijs Römer. Frederik moet toegeven dat hij de scheiding tussen Thijs en Igone niet had zien aankomen.

“Ik schrik altijd hoor, met scheidingen. Op het schoolplein van mijn dochters hoor je het soms ook. Het gebeurt veel, maar ik schrik altijd wel. Maar ik heb ook niet zo’n relatie met Thijs en Igone dat ik goed zicht heb op hun huwelijk. Het is toch moeilijk om te bepalen, wat er precies achter de voordeur gebeurt. Als ze het dan mededelen, is het toch schrikken.”

Brom en Römer hebben een uitstekende band met elkaar, maar lopen elkaars deur niet elke week plat. En zeker nu, nu ze vooral heel erg op zichzelf waren.

“Ze zijn een tijd dicht bij elkaar gebleven om deze storm te lijf te gaan. Daarin ben ik zeker niet de eerste die er dingen van weet. En dat hoeft voor mij ook niet.”

Igone en Thijs mogen dan wel uit elkaar zijn, Frederik en Nienke zijn niet van plan om één van de twee te laten vallen. “Wij lopen er een beetje achteraan, wij weten het ook echt niet. We houden van alle twee erg veel, dus we wensen ze beiden het allerbeste.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.