Het gaat niet goed met de vroegere huishoudhulp uit ‘Chateau Meiland’. Poetsvrouw Nadège lijdt aan darm- en keelkanker en kan daardoor niet meer werken. Alsof dat nog niet genoeg is, valt ze terug op een wel erg bescheiden uitkering. Daar wil de familie Meiland wat aan doen, lezen we in Weekend.

Nadège werd onlangs geopereerd aan keelkanker. Die operatie verliep gelukkig goed, maar ze heeft ook nog eens darmkanker. Daarvoor krijgt ze nu chemokuren.

De familie Meiland hoorde pas van de gezondheidsproblemen van Nadège toen ze hen vorig jaar een mailtje stuurde om haar condoleances over te brengen na het overlijden van gezinshond Bommel.

Toen ze elkaar in mei van dit jaar terugzagen, was Nadège volop in behandeling in het ziekenhuis. Eventjes leek het erop dat de ontmoeting niet kon doorgaan, maar ze zette alles op alles om hen toch terug te kunnen zien.

Door haar ziekte kan ze niet langer werken en valt ze terug op een uitkering van slechts 13 euro per dag. Tijdens de ontmoeting had Erica zich voorgenomen om te bespreken of ze haar financieel kunnen bijstaan. Of ze dat ook effectief gaan doen, blijft nog even de vraag. Bij Nadège klinkt het hoopvol: “Misschien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl