Als artiesten een ster krijgen op een wall of fame, dan wil dat meestal zeggen dat ze iets hebben betekent voor hun job. Bij de een is dat als zanger(es), bij de ander dan weer als acteur/ actrice.

Ook zangeres Edsilia Rombley heeft de eer gekregen om een ster te mogen ontvangen. Haar naam staat sinds kort gegraveerd in een ster bij de deur van Kok CinemaxX.

Ze deelt een foto op Instagram waarbij ze lachend en trots poseert bij haar eigen unieke ster.

“Ik voel mij enorm vereerd dat voor de deur bij Kok CinemaxX mijn naam gegraveerd is in een ster! En al helemaal in de stad waar ik ben opgegroeid, Lelystad! Onze eigen Walk of Fame! Super tof! Naast onder andere Aron Winter, Ferdi Stofmeel en Kiran Badloe mag ‘Edsilia Rombley’ hier nu ook liggen. Ik ben er super super trots op! Veel dank aan initiatiefnemer Johan Kok van Kok Experience”, schrijft ze glunderen bij de foto.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.