Er is de laatste tijd vaak verschenen dat Tino Martin vaak dronken op een podium staat. Dries Roelvink, een goede vriend van Tino, heeft die verhalen ook opgevangen. Hij heeft een aantal dronken filmpjes van Tino gezien, maar niet alle beschuldigingen waren correct.

Tino kan het niet zomaar maken om dronken op een podium te staan en zeker niet aan het bedrag dat organisatoren voor hem moeten betalen.

“Ik denk ook dat hij daar op is aangesproken door zijn manager Johnny Sap, diens zoon Brandon en door zijn neef Michael. Ik vind dat die drie scherp moeten zijn. Ze hadden moeten zeggen: ‘Zo kun je niet het podium op, we zeggen tegen de klant dat je het niet doet”, zegt Dries in Weekend.

Maar Dries heeft er het vertrouwen in dat het niet helemaal uit de hand zal lopen met Tino. Roelvink vermoed dat Tino vooral heel erg geschrokken is van alle heisa rond zijn dronken optredens.

“Ik vind hem de beste zanger van Nederland – als hij in vorm is. Dat vinden heel veel mensen, anders krijgt hij ook geen stadions vol. Zelf heb ik een rem, ik heb meer discipline. Mijn leven hangt van systemen aan elkaar. Mijn vrouw zegt weleens dat ik autistisch ben, omdat ik elke dag hetzelfde doe. Ik zal echt niet dronken het podium opstappen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.