Het zijn moeilijke tijden voor Dries Roelvink. Onlangs bracht hij wel zijn eigen wijncollectie op de markt, en daar is hij heel blij mee. Het goede nieuws werd jammer genoeg overstemd door de diagnose van teelbalkanker van zijn jongste zoon Donny Roelvink.

“Een tijdje geleden stonden ze op een avond met zijn tweeën op de stoep. Ik stond onder de douche en ze zeiden dat ik me beter kon aankleden. Ze keren me heel vreemd aan en ik had echt geen idee wat er aan de hand was. Totdat Donny ineens begon te praten”, begint Dries in Story.

Donny vertelde met tranen in zijn ogen dat hij kanker had. En dat kwam stevig binnen bij Dries. De grond zakte weg onder zijn voeten.

“Ik zakte door mijn knieën en moest enorm huilen. Met zijn drietjes hebben we gehuild. Het was toen wachten op het telefoontje van de arts. Dat kwam gelukkig snel.”

De volgende ochtend kon Donny meteen naar het ziekenhuis voor een uitgebreide bodyscan om te kijken of er uitzaaiingen waren. “Die nacht heb ik nauwelijks geslapen. Die nacht heb ik zo ongeveer alle talkshows en herhalingen gezien op tv. Daarna viel ik voor een paar uurtjes in slaap.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.