Fans van Dries Roelvink kunnen hun idool vanaf nu ook drinken. De zanger startte een eigen wijnwinkel en verkoopt dus vanaf nu ook wijn. Dries ging niet zomaar overhaast van start en heeft goed nagedacht over de plannen die hij maakte.

“Ikzelf drink zo’n 20 glazen wijn per week, zo’n 3 gemiddeld per dag. Ik heb geen alcoholprobleem: ik functioneer goed, sport elke dag, ik zing en doe van alles. Ik drink weleens een dag niet, maar die 20 haal ik wel”, zegt Dries in Weekend.

Je zou kunnen denken dat Dries dus behoorlijk veel drinkt, al vindt hij het zelf allemaal heel goed meevallen. Hij zal ook nooit dronken op een podium staan, zoals zijn goede vriend Tino Martin.

“Ik heb het er weleens met hem over gehad. Nadat hij twee keer dronken op het podium stond, heb ik gezegd: ‘Kijk nou uit. Probeer niet te drinken vlak voordat je het podium opgaat. Stel, je gaat lunchen, drink dan maximaal drie glazen wijn, dan kun je nog naar huis, bijtrekken en daarna het podium op.”

Tino zou al meerdere malen dronken op een podium hebben gestaan, al beweert hij zelf ook dat hij een paar keer daarvan niet dronken was.

“Ik geloof hem dan wel. Ik ken hem goed en heb bepaalde filmpjes tot drie keer toe bekeken. Ik hoorde en zag er niet zo veel op eigenlijk. Die keren daarvoor wel, toen dacht ik: o jee, hij is dronken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl