Drama voor Rodanya uit Temptation Island: ‘Huis afgebrand’

Foto: Play5 België

Ze kon wel huilen en wellicht heeft ze het ook gedaan: Rodanya Kelsey uit Temptation Island is haar hebben en houden kwijt. De reden? Haar volledige woning is uitgebrand.

Rodanya deed enkele jaren geleden samen met haar toenmalige vriend Morgan mee aan Temptation Island. Morgan ging na een relatie van 6 maanden vreemd, waardoor het vertrouwen van Rodanya een flinke deuk kreeg. Temptation Island moest duidelijkheid geven over hun relatie, maar uiteindelijk liep het fout af.

Rodanya gaat al een hele tijd zonder Morgan door het leven en is gelukkig. Of nu net iets minder. “Onze grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden. Ons hele huis is afgebrand”, zucht een emotionele Rodanya.

“Vanaf het balkon is de brand naar binnen gefikt. Hoe de brand is ontstaan weten ze niet. Gelukkig zijn we allemaal veilig, maar helaas krijgen wij niet met spoed een nieuwe woning en is deze supermoeilijk te vinden”, gaat Rodanya verder.

Zij is wanhopig op zoek naar een nieuw onderkomen in Arnhem of ergens in de buurt van Arnhem. Enkele weken geleden nog maakte Rodanya bekend dat zij opnieuw zwanger is, deze keer zelfs van een tweeling.
Rodanya zoekt een woning, bij voorkeur met drie slaapkamers en dat voor een periode van minstens één jaar. “Het kan een tijdje duren voordat onze afgebrande woning gerenoveerd is. Ik heb echt een trauma, dus wil echt niet terug naar daar”, reageert Rodanya.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen