Horeca, eenmaal je zaak goed draait kan je er mooi je brood mee verdienen. Maar er moet ook hard gewerkt worden en dat durven sommigen al eens vergeten.

Ook Douwe Bob had ooit een horecazaak, in 2016. Hij opende café The Fool Bar in Amsterdam.

“Ik ben opgegroeid in de horeca en heb ook altijd in cafés en restaurants gewerkt voordat ik doorbrak als zanger. Na een paar jaar begon het weer te kriebelen, dus ik dacht: ik ga een tent beginnen”, vertelt hij in Story.

Douwe Bob die net goed had weten scoren op het Songfestival was erg zeker van zijn stuk en dacht dat ook zijn tent automatisch een groot succes zou worden.

“Maar ik was nog veel te druk met spelen en ik was gewoon te jong om op een goede manier een tent te runnen. Toen heb ik vrij snel de handdoek in de ring gegooid. Het was lang leve de lol, dat is niet vol te houden. Dan loop je leeg.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.