Het was nodig

Wie Django Wagner tegenkomt moet eens goed kijken. De zanger is maar liefst 22 kilo afgevallen en dat is toch wel een knappe prestatie.

“Door te lijnen, jammer genoeg moet dat. Met een crashdieet. Weinig eten. Dat is beter voor mijn gezondheid. IK had verhoogde suiker en dat was een waarschuwing. Ik liep bij een internist en die gaf mij tips. Maar een maagverkleining, daar begin ik niet aan”, vertelt hij in Party.

Het werd Django volop afgeraden om een maagverkleining te laten uitvoeren, dus deed het uiteindelijk niet. Hij sprak met Peter Beense en die kon getuigen dat hij er niet gelukkiger van werd.

“Hij vertelde dat hij een medisch wonder is, want normaal gesproken val je af na die ingreep. Maar bij hem gebeurde dat niet. Ik let heel goed op wat ik eet. Minder en gestructureerd, ook op vaste tijden. Dat is soms moeilijk in ons vak, want we zijn veel onderweg.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.