Sinds hij vader werd heeft acteur Louis Talpe, bekend van onder meer ‘Onder vuur’, ‘Spitsbroers’ en ‘De Ridder’, naar eigen zeggen al heel wat bijgeleerd. Ook over de liefde, zo geeft hij toe in Billie, de weekendbijlage bij Het Belang van Limburg.

“Ik heb vooral beseft dat er mogelijk nog een grotere liefde bestaat dan die voor mijn partner”, vertelt Louis. “Is die groter? Anders? Moeilijk te zeggen, maar ze is extreem groot. Mijn oudste? Die is echt mijn alles. En de jongste is nu dichter naar mij toe aan het groeien. Want de eerste maanden heb je als vader niet zo’n close contact. Maar nu? Hem ‘papa’ horen zeggen? Ik kan niet beschrijven hoe dat voelt.”

Louis heeft zichzelf dan ook al vaak afgevraagd waar die onuitputtelijke stroom aan liefde blijft vandaan komen, bekent hij: “Ik had niet gedacht dat het zo intens zou zijn, dat ik mijn zonen zo graag zou zien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.