Dit is de winnaar van ‘The Voice Senior’ 2021

Foto: RTL

Het vierde seizoen van ‘The Voice Senior’, met fantastische audities van talentvolle zestigplussers die het grote podium trotseerde, zit erop. De kandidaten maakten niet alleen indruk op de coaches en het publiek, maar ook op de kijkers thuis. Er stond ook dit seizoen weer veel zangtalent op het podium. Maar de 62-jarige Phil Bee mag zijn avontuur bekronen met de winst.

Phil, Leoni, Hans en Tollak gingen de strijd met elkaar aan tijdens het laatste onderdeel in de bloedstollende finale. Met hun optredens wisten zij iedereen in de studio te raken en klonk er geregeld een groot applaus met staande ovaties. De zinderende finale werd geopend met een spectaculair optreden door coaches Gerard, Angela, Ilse en Frans, samen met hun kandidaten.

Tijdens de finale stemde het aanwezige publiek op hun ultieme favoriet. Na het tellen van de stemmen, werd de winnaar van ‘The Voice Senior’ door presentatie-duo Lieke van Lexmond en Martijn Krabbé bekend gemaakt. Phil Bee: “The Voice Senior is een van de leukste avonturen van mijn leven. Vanaf het eerste moment voelde ik me volledig op mijn gemak met de crew en de andere kandidaten. Dit is absoluut een droom die uitkomt en nu is het aan mij om door te gaan in deze flow.” Phil bekroont zijn winst met een prachtig huwelijksaanzoek aan zijn vriendin op het podium.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen