Deze zangeres vervangt Glennis Grace bij Beste Zangers Live

Eerder deze week raakte bekend dat de organisatoren van Beste Zangers Live Glennis Grace van de affiche hebben gehaald. De reden? Het incident in de Jumbo van Amsterdam. Glennis Grace was not amused met het feit dat de organisatoren haar zo laat vervangen, het evenement gaat namelijk al binnen twee weken in Ahoy te Rotterdam door.

Geen Glennis Grace dus, maar wel Do. “De zangeres is een van de weinige artiesten die maar liefst aan twee seizoenen van Beste Zangers heeft meegedaan. In seizoen drie en acht zong ze o.a. het prachtige Daughters, Laat Me en Hij Gelooft In Mij. Met het laatstgenoemde nummer scoorde ze een nummer-1 hit”, reageren de organisatoren.
Er zijn nog tickets te koop voor het evenement waarop ook Emma Heesters, Rolf Sanchez, Miss Montreal, Davina Michelle, Tania Kross, Tommie Christiaan, Alain Clark, Julia Zahra, Henk Poort, Ruben Annink én Frans Duijts zullen optreden.

Tickets via www.bestezangerslive.nl

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.