Als je bekend bent gebeurt het wel eens vaker dat mensen een mening over je vormen. Dat is sinds de komst van social media alleen maar toegenomen en je kan er dan ook niet meer om heen rond alle negatieve commentaren.

Dennie Christian staat al heel wat jaren in het vak en heeft ook kritiek moeten kunnen verdragen en negatieve dingen over zichzelf moeten lezen. En dat vindt hij erg jammer.

“Als het een mening of waardering over mij is die niet klopt, dan vind ik het jammer dat ik de kans niet heb om het recht te zetten of om diegene beter te leren kennen. Ik moet daarbij aan vroeger denken”, begint hij in Party.

Dat doet hem denken aan het moment dat hij als Duitser voor het eerst in Nederland ging optreden op een schlagerfestival. Hij begreep toen nog geen woord van de taal.

“Door de oudere mensen, die de oorlog nog als volwassenen hadden meegemaakt, werd ik met open armen ontvangen. Maar de mensen die in oorlogstijd nog maar kleuter of peuter waren, keken heel anders naar me. Ze hadden op school gehoord dat de Duitsers beesten waren. En begrijpelijk hoor. Maar niet alle Duitsers waren natuurlijk slecht.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl