2023 zit er zo goed als bijna op en er wordt volop uitgekeken naar 2024. Ook Dennie Christian heeft veel zin in het nieuwe jaar.

Toch was 2023 het jaar waarin de zanger terug plezier vond in het zingen. Na de dood van zijn vrouw stond zijn carrière even op een laag pitje en stond hij niet vaak op een podium.

“Ik ben blij dat het mij gegund is en dat ik weer onbevangen kan optreden. Zowel de coronatijd als het overlijden van mijn vrouw in december 2020 heeft mij een flinke pas op de plaats doen maken. Ik heb mijn tijd genomen om dit verlies te verwerken”, klinkt het in Nieuwe Revu.

Dennie heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij het heel moeilijk had met de dood van zijn vrouw Roswitha.

“De eerste periode na haar overlijden liet ik mijn tranen gewoon gaan als die kwamen. Als ik moest huilen, huilde ik. Het maakte me allemaal niet uit of dat in een winkel was of waar dan ook.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.