Dave Roelvink waarschuwt vriendin: “daar hou ik niet van”

ByKS

17 april 2022
Foto: Brunopress.nl

Dave Roelvink heeft sinds enige tijd zijn jeugdliefde Jazzlyn weer aan zijn zijde staat. En dat is maar goed ook, want de man lijkt de rust in de liefde eindelijk te hebben teruggevonden.

En het gaat beter dan ooit tussen de twee. “Ik ben al veel minder jaloers dan vroeger. Ik denk nog wel: want van mij is, is van mij – maar op een gezonde manier. Rond mijn twintigste was ik echt vervelend jaloers. Als een jongen nog maar naar mijn vriendinnetje keek, werd ik al kwaad”, bekent hij in weekend.

Dave geeft zijn vriendin heel wat vrijheid en dan vooral bij hen thuis. “Ik bepaal weinig thuis. Niet dat zij de broek aan heeft, maar ik laat haar vrij in haar keuzes. Wij matchen daar wel in. Ik zou het niet fijn vinden als mijn vrouw heel veel aan zich zou laten doen zoals lippen opspuiten ofso. Daar val ik niet op.”

En dat het goed gaat tussen hen, dat bewees het koppel door hun liefde te bezegelen met een eerste kindje. Ze kregen samen immers een zoontje Dean. Dave geniet volop van het vaderschap, maar een broertje of zusje voor Dean ziet hij toch niet meteen zitten.

“Het is leuk, maar niet dat ik denk: doe er nog maar eentje. Het is erg veel werk. Jazzlyn wil wel meer kinderen, maar ik ben gelukkig zo.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByKS