Martien en Erica Meiland besloten onlangs dat ze van hun pension Code Rosé in Noordwijk af willen. En dat slechts een jaar nadat ze het op feestelijke wijze openden. “Het was nochtans een leuke tijd”, vertrouwt Martien Story toe.

“Maar wekenlang om half zes de wekker gaat je toch opbreken”, vindt hij. En ook Erica zag het niet meer zitten: “Het was te veel werk”, luidt haar mening. En dus staat het pension nu te koop voor een bedrag van 1.999.500 euro rond.

“Maar tot de verkoop blijven we uiteraard met veel plezier onze gasten ontvangen”, zeggen Martien en Erica. Plannen voor een nieuwe onderneming hebben de Meilandjes voorlopig (nog) niet. Wel kijken er reikhalzend uit naar de toekomstige verhuizing. In Noordwijkerhout wordt op dit moment namelijk gewerkt aan de bouw van hun droomvilla.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.