Daan Schuurmans: “het is mijn zwaarste rol ooit”

ByKS

31 januari 2022
Foto: ANP

Daan Schuurmans zien we vanaf 2 februari op NPO 2 aan het werk in de nieuwe tiendelige serie ‘Het verhaal van Nederland’. In Libelle praat de acteur openhartig over de zwaarste rol die hij ooit toebedeeld kreeg…

Daan Schuurmans heeft drie kinderen met zijn echtgenote, actrice Bracha van Doesburgh. Daan was 35 jaar toen hij Bracha ontmoette toen ze samenspeelden in ‘Closer’ van het Nationale Toneel en meteen wist Daan dat Bracha de vrouw was met wie hij een gezin wilde stichten…

“Ik wist niet of ik wel een gezin wilde, maar toen ik haar zag, wist ik: zij wordt de moeder van mijn kinderen. Met haar durfde ik het avontuur aan. Het was en is liefde”, klinkt het verliefd bij Daan Schuurmans in Libelle. Ondertussen kreeg het koppel drie kinderen samen: dochtertje Sophia en de vijf jaar oude tweeling Kees en Boris.

“Door de kinderen ben ik niet meer het middelpunt van mijn bestaan en dat vind ik wel prettig. Het vaderschap is de mooiste en tegelijkertijd ook de zwaarste rol”, geeft Daan Schuurmans toe in Libelle.

“Die grenzeloze liefde is voor mij allesvervullend. Maar er is ook altijd de angst dat er iets misgaat”, onthult Daan Schuurmans in Libelle hoe het vaderschap hem veranderde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByKS