De nieuwe coronamaatregelen zijn van kracht en dat is voor vele tienduizenden mensen balen. Natuurlijk willen wij dat virus uit ons leven bannen, daar moeten we wat voor over hebben, maar  het is jammer dat heel wat mensen plots werkloos zijn.

Guus Meeuwis is één van de vele artiesten die teleurgesteld is, hij keek zo uit naar zijn concerten in Ahoy. De zanger kan dan ook niet anders dan het evenement uitstellen. “Tot mijn grote spijt moet ik melden dat de Groots met een zachte G concerten in Rotterdam Ahoy eind november niet door kunnen gaan. We volgen daarmee de maatregelen die vandaag door de overheid zijn afgekondigd. Er zijn tot 4 december helaas geen grootschalige evenementen toegestaan in Nederland. Alle kaarthouders krijgen de komende dagen persoonlijk bericht van ons”, schrijft Guus op Instagram.

“Ik wens iedereen sterkte, wijsheid en geduld. Verdraagzaamheid en begrip. Liefde en medeleven en vooral hoop! Want mensen, wij zijn zonnebloemen. We draaien altijd naar het licht”, besluit Guus.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl