Er gingen geruchten de ronde dat Rob Kemps niet de meest gemakkelijke man is om mee samen te werken. Hij zou zich achter de schermen als een echte tiran gedragen en veel mensen zouden weinig positiefs over hem kunnen zeggen.

Al lijken dat vooral geruchten, want als we heel wat mensen mogen geloven is Rob een heel fijne man om mee om te gaan en mee samen te werken.

Het kan altijd dat Rob een slechte dag had en daardoor ietwat verkeerd reageerde op bepaalde situatie. Het kan altijd.

Gelukkig heeft Kemps over het algemeen niet te klagen. Hij won ‘De Slimste Mens’, scoort met de Snollebollekes en ook zijn tv-programma ‘Chansons!’ doet het meer dan uitstekend.

Toch blijft Patrick Kicken, radio-columnist, bij zijn mening over Rob, schrijft Party. Als we hem mogen geloven dan trekt Rob wel graag aan de touwtjes. Zo maakte hij iedereen jarenlang wijs dat hij zelf de stem is in de Snollebollekes-act. Terwijl dat helemaal niet zou zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.