Momenteel zijn er opnames voor ‘Code van Coppens’ met Staf en Mathias Coppens bezig. Voor opnames woensdag en later zijn de broertjes Coppens dringend op zoek naar extra publiek.

Voor het tweede seizoen van de Nederlandse ‘Code van Coppens’ hebben de broers écht alles uit de kast gehaald om een reeks bekende Nederlanders de uitdaging van hun leven te bezorgen. Staf en Mathias creëerden nieuwe, spectaculaire kamers waar de bekende duo’s naast wetenschappelijke- ook heel wat fysieke hindernissen zullen moeten overwinnen.

Komen ze heelhuids terug van een ruimtemissie? Kunnen ze hondje Rocky redden van een dolgedraaide dierenopzetter? En ontsnappen ze op tijd uit een bezeten hotel?

Wil jij vanop de eerste rij zien of het de BN’ers (waaronder onder andere Martien Meiland) lukt om te ontsnappen? Reserveer dan hier jouw gratis tickets.

Een opname duurt gemiddeld zo’n twee uur en kan je gewoon van thuis uit volgen. Let wel, jouw computer moet wel over een webcam beschikken, anders kan je niet in beeld komen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl