Wanneer je kind bent droom je van een eigen leven, een mooi huis, een mooi gezien en een leuke job. Dat was bij Chantal Janzen niet anders. Toen zij op kerstavond door de straten van Amsterdam liep wist ze wat ze later wou: een grotemensenhuis, gevuld met familie en vrienden en vooral veel liefde.

Die droom van Chantal kwam in vervulling nadat ze haar grote liefde Marco leerde kennen. Niet alleen met de feestdagen is de tafel rijkelijk gevuld met lekker eten, maar zowat elke dag van het jaar.

“Ik vind het fantastisch als iemand eten voor me maakt. Bijna ontroerend, als iemand in de pannen staat te roeren, speciaal voor mij”, glundert Chantal in Party.

Vooral de spaghetti van Marco vindt Janzen heerlijk. Maar ook het verrukkelijke eten van Paul de Leeuw gaat er bij de presentatrice altijd in.

“We gaan weleens bij hem en zijn man eten. En Paul kookt zo fantastisch dat het lijkt alsof je in een sterrenrestaurant zit. Maar het is niet daarom zo lekker, het is lekker omdat je bij vrienden bent, en omdat het met liefde gemaakt is. Maar ik baal er dan wel weer van dat Paul zo goed kookt, dat we hen nooit thuis durven uit te nodigen”, lacht Chantal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl