Chantal Janzen sluit 2021 af: ‘Ik vond 2021 prachtig’

Instagram Chantal Janzen

Niet iedereen sluit 2021 met een dubbel gevoel af, Chantal Janzen is één van de mensen die tevreden is met hoe 2021 gelopen is.

“Ik wens jullie allemaal een prachtig gezond en liefdevol nieuw jaar, dat het voor iedereen die een moeilijk jaar had maar veel beter gaat zijn dan het afgelopen jaar. Liefs voor een ieder die het nu zwaar heeft, zich niet gelukkig of alleen voelt. Sterkte voor iedereen die verdriet heeft, zorg of verlies. Trots op iedereen die toch iets moois voor elkaar heeft gekregen in het afgelopen jaar, die iets heeft overwonnen of overleefde. Trots op ‘n ieder die ondanks tegenslag na het vallen weer opstond en doorging. Bewondering voor een ieder die fouten maakte, ze inzag, en veranderde. Kijk en luister naar elkaar. Maar vooral, heb lief en oordeel niet te snel. Je weet nooit wat er exact in iemands hoofd omgaat of wat er in iemands leven speelt. Dat ga ik me in ieder geval voornemen. En bovenal, wens ik jullie alle gezondheid en liefde. In iedere vorm”, schrijft Chantal op Instagram.

“Ik vond 2021 prachtig, er zijn dromen uitgekomen en grote wensen vervuld. Maar als ik iets moet noemen waar ik het meest trots op was dit afgelopen jaar dan is dat ondanks zoveel moois qua werk, onze zoon James. Die werd dit jaar een leuke lieve gedisciplineerde en gelukkige brugklasser. Grote veranderingen in je leven kunnen heftig zijn, en al zeker voor jongeren in deze rare tijd. En mijn werk kan nog zo prachtig of succesvol zijn, als het met mijn dierbaren goed gaat brengt mij dat mijn allergrootste geluk”, gaat Chantal verder.

Natuurlijk zijn er ook voor Chantal Janzen minder leuke dingen gebeurd, zij is ook maar een mens van vlees en bloed. “Tegelijkertijd was het ook een verdrietig jaar. Er was naast heel veel moois en vreugde, helaas ook groot verlies. Ik ga met jou, lieve Kiki, en met iedereen die ook een dierbare het afgelopen jaar verloor, in gedachten nóg meer genieten van de reis die ik in het leven mag maken, in plaats van pas genieten van het resultaat of pas bij het aankomen op de bestemming. Klinkt wellicht zweverig voor sommigen, maar hé, dat is dan maar even zo.”

Tot slot heeft Chantal nog enkele tips om het nieuwe jaar 2022 te overleven. “Wees lief voor elkaar, houdt elkaar vast en probeer zo veel en zo vaak mogelijk met de mensen te zijn waarvan je houdt, zoals deze snuiters op de foto waar ik stuk voor stuk heel trots op ben. Èn probeer zo veel en zo vaak als het kan om, en mèt, elkaar te lachen. Is belangrijk!!! Alle goeds voor jullie voor het nieuwe jaar, ik heb er enorm veel zin in, 2022 wordt prachtig”, besluit Chantal Janzen. En eerlijk? Dat hopen wij ook.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen