Het gevoel hebben van iets te kunnen betekenen voor de mensheid, het maakt je warm vanbinnen. Dat ondervond ook Catherine Keyl toen ze onlangs naar Thailand ging. Toen zij terug thuiskwam had ze pas echt het gevoel dat ze iets kon bijdragen aan de mensheid.

Catherine heeft een grote passie voor reizen en reisde al heel vaak de wereld rond. Maar naarmate ze ouder wordt, wordt het reizen ook steeds zwaarder.

“Nou de laatste keer had ik meer last van een jetlag dan anders. Ik vond dat voorheen altijd een beetje watjes-geouwehoer. Ik h eb daar heel mijn leven lang nog nooit last van gehad, maar ik had er nu serieus last van”, zucht Catherine in Party.

Catherine heeft eventjes moeten zoeken om haar draai terug te vinden en dat vond ze toch bijzonder jammer. Op de heenreis had ze amper last, maar de terugreis werd een pak zwaarder. Ook het vele sjouwen maakt reizen lastig.

“Nochtans heb ik daar allemaal geen problemen mee. Maar ik maak het mezelf wel gemakkelijk: ik heb natuurlijk een koffer met wieltjes, dat snap je. En de koffer is lichtgewicht. Liever zelf neem ik geen ruimbagage mee en reis ik licht, dus alleen met een kleine trolley in de cabine. Dan hoef je niet zo lang te wachten bij de bagageband en kun je bij aankomst gelijk door.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl