Caroline van Eeden heeft een boek klaar en daarin spaart ze de Meilandjes niet. Ook zij is de voorbije jaren niet gespaard gebleven van de pesterijen van de familie en daar moeten ze nu voor boeten.

“Ik spaar niets of niemand in mijn boek, ook de tv productie niet. Er zijn nog veel meer dingen gebeurd in het chateau, waar de honden geen brood van lusten. Ook daarover zal nog een boek verschijnen”, klinkt het in Party.

De pesterijen van de familie zijn niet alleen naar Caroline toe, maar ook naar andere slachtoffers zoals voormalige huishoudster Nadège Coffinet. Ook zij is erg teleurgesteld in de Meilandjes.

“Volgens haar hadden ze ‘geen gevoel’ en zouden ze achter de schermen een stuk minder gezellig zijn dan op tv. Op Facebook schreef ze: ‘Ze lieten me terug naar huis gaan en gaven me de schuld, omdat ik niets deed! Terwijl ik zogenaamd deel uit maakte van hun familie. Je weet niet wat er achter de schermen gebeurt. Het zijn mensen die geen gevoelens hebben’.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.