Het is een sneer naar Rachel

De Hazes familie is een familie die barst van het muzikaal talent. Ook Joop Hazes, de broer van de overleden André Hazes senior, heeft nu een nummer gelanceerd. In het nummer haalt hij uit naar Rachel Hazes.

Als we Joop mogen geloven dan heeft hij zich in het nummer nog ingehouden en heeft hij het keurig gehouden. Hij vond niet dat hij zomaar alles kon zingen en zeggen wat ze hem allemaal hadden verteld.

Joop was te gast in ‘Shownieuws’ en daar vertelde hij het volgende: “Als je eerlijk bent, is hij bijna alles kwijtgeraakt omdat hij beroemd werd. Hij raakte zijn normale leven en kinderen kwijt, want het klopte niet meer. Van wat hij meemaakte, was een hoop zijn eigen schuld. Maar hoe hij behandeld is, daar kon ik niet goed tegen.”

Het nummer werd geschreven door Co van Raaijen. Die heeft André lang gekend en schreef eerder ook al nummers voor Willeke Alberti, Dries Roelvink en Danny de Munk.

“Joop zei: ik wil een singletje te maken om na te laten aan mijn kinderen. Het moet over mijn broer gaan. Hij wilde graag een sneer uitdelen aan Rachel en dat heeft hij gedaan. Hij zei: ‘Maak daar maar een liedje van”, vertelt Co aan Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.