Bridget Maasland is dol op haar zoon Mees. Hij is het allerbelangrijkste in haar leven en ze geniet van de momenten waarop ze samen zijn.

Op Instagram plaatst Bridget regelmatig een foto waarop ze haar liefde voor haar zoon uitspreekt. Dan strooit ze met lovende woorden.

In Fabulous Mama en Party vertelt ze het volgende: “Onze band is heel hecht. Maar dat komt misschien ook omdat zijn vader en ik gescheiden zijn. Als Mees bij mij is, zijn we ook echt samen. Dan zet ik alles opzij en ben ik er alleen voor hem.”

En dat Bridget veel over heeft voor haar zoon, dat bewees ze door een interview met Ryan Reynolds af te zeggen zodat ze haar tijd met haar zoon kon spenderen.

“Ik had weleens dat ik op woensdag naar Parijs of Londen vloog voor een interview met bijvoorbeeld Ryan Reynolds of met andere grote acteurs. Maar op een gegeven moment zei Mees: ‘Kan je dat niet op andere dagen doen? Want de woensdagmiddag ben ik bij jou, mam.’ Toen heb ik serieus Ryan Reynolds afgezegd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.