Bridget Maasland is ondertussen al enkele jaren vrijgezel. Ook daten zit er voorlopig niet in, en ook niet met een date op vakantie gaan. Zij kiest er liever voor om iets leuks te doen met haar zoon Mees.

“Hij is echte de allerliefste, grappigste en beste reismaat die een moeder kan wensen. We hebben Japan samen uitgestippeld en dat was al supergezellig”, klinkt het op Instagram en in Party.

Bridget en Mees reisden naar Japan en naar Tokyo deze zomer. En dat doet haar af en toe terugdenken aan de tijd waarop Mees nog een pasgeboren baby was. Van een foto alleen zou ze al in tranen kunnen uitbarsten.

En dat gebeurde ook tijdens haar deelname aan ‘Het Perfecte Plaatje’. Toen ze een aantal foto’s uit haar privécollectie toonde, rolden er ook tranen over haar wangen. Vooral bij het zien van een foto waarop ze zwanger was.

“Hele intieme foto, hé? Ja, omdat hier het allerbelangrijkste van mijn leven in mijn buik zit. Ik moet altijd janken, vreselijk. Omdat het allesomvattend is. En ik weet wat er is uitgekomen. Mooi.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.